04/30/2012

Kanker: No Cancer Foundation komt op voor Marcel Vervloesem

Marcel Vervloesem gehospitaliseerd: Brief aan justitieminister
 
Geachte Mevrouw Turtelboom,
 
Betreft: Kom op tegen Kanker - Marcel Vervloesem gehospitaliseerd

U poseert voor de naaktkalender van 'Kom op tegen Kanker' maar u blijkt niets te hebben gegeven om het feit dat de heer Vervloesem, die dus ook kankerpatiënt is, maandenlang onterecht in hechtenis opgesloten zat in de gevangenis van Turnhout waar dat gevangenen, wegens plaatsgebrek, op matrassen op de grond moeten slapen. 

LEES MEER
 
 
Driekwart eeuw geleden bestond het chemische en farmaceutische kartel IG Farben uit multinationals zoals Bayer, BASF, Hoechst en andere. Deze bedrijven financierden de opkomst van het dictatoriale naziregime in Duitsland. Toen, net zoals ook nu, was het doel van het kartel hetzelfde: het veroveren en heersen over Europa en uiteindelijk ook over de rest van de wereld, met alle mogelijke politieke, economische en militaire middelen waaronder het opsluiten van onschuldige burgers als ook massavergiftiging en het onderdrukken van efficiënte natuur producten zoals Flaraxin als ook No Cancer Foundation die de oorsprong van deze problematiek bloot legt. Justitie onderneemt tot op heden niets tegen deze genocide en u gaat letterlijk uit de kleren voor een grote leugen. Hoe gaat u dit alles aan de massaal wakkerwordende en vergiftigde bevolking uitleggen die de komende decenia's zullen kreperen onder deze door overheid veroorzaakte slachting. Het is tijd voor waarheid en echte oplossingen.  LEES MEER

Comments

Ik las het onderstaande bericht in Het Belang van Hasselt.
Uit dit bericht zou moeten blijken dat de No Cancer Foundation mensen, en meer bepaald kankerpatiënten, zou 'oplichten'.
Een onderzoek naar de werking van een product, is natuurlijk nooit slecht maar dan zou ook de handel en wandel van de geneesmiddelenindustrie die een ware maffia is en waarmee miljarden gemoeid zijn, aan een ernstig gerechtelijk onderzoek moeten onderworpen worden.

In Hasselt is toevallig het multinationaal farmaceutisch bedrijf Janssen Pharmaceutica gelegen dat de wereld met het zogezegde anti-psychoticum haloperidol (bekend staande als Haldol) vergiftigde. Het bedrijf heeft sinds een 20-tal jaren ook vestigingen in China waar dat haloperidol verder aangemaakt en verkocht wordt.

Alleen al in de Belgische psychiatrie kwamen honderden patiënten om tengevolge van het voorschrijven van dit middel. Heel wat van die mensen pleegden zelfmoord omdat zij lichamelijk verslaafd geraakten aan dit middel dat ondermeer hersenbeschadiging veroorzaakt.

Janssen Pharmaceutica sprak steeds over de 'neveneffecten' van het middel wanneer mensen volledig apatisch werden of rusteloos heen en weer liepen.

Eén van die zogenaamde neveneffecten was (en is) het verlies van kontrole over bewegingen, spreken, mondspeeksel en gezichtsuitdrukking. Ook geheugenverlies was (en is) één van de kenmerken.
Heel wat mensen die (nog) niet gek waren, werden gek gemaakt en ervaarden de verplichte inname van het middel in gesloten of in open psychiatrische instellingen, als een echte foltering.

Het middel werd (en wordt) gebruikt om mensen plat te spuiten en was (en is) zeer populair in gevangenissen.

Het is mogelijk dat Haldol het lichaam zo ontregelt dat het op de lange duur kanker veroorzaakt.
Omdat het product dat ook als een 'geneesmiddel' wordt omschreven, zoveel winst opleverde, werd er echter weinig of geen onderzoek naar gedaan

---------

No Cancer Foundation verdacht van oplichting met geneesmiddelen

29/04/'11

De No Cancer Foundation (NFC), een internationale vereniging tijd strijdt tegen kanker en haar hoofdkwartier in Hasselt heeft, wordt verdacht van oplichting. Het parket heeft op 7 april een inval gedaan op zeven adressen in Hasselt en nam daarbij tientallen dosissen van het geneesmiddel 'Flaraxin' - volgens specialisten "puur bedrog" - in beslag.
'Flaraxin' wordt verkocht als wondermiddel dat kankerpatiënten kan helpen tumoren te overwinnen. Maar het Oekraïense middel is niet erkend als medicijn en de reclame ervoor gebeurt voornamelijk via getuigenissen op websites. Oncologen geloven alleszins niet dat 'Flaraxin' kankerpatiënten kan genezen.

Stalen

"We werden getipt door het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG)", vertelt een woordvoerder van het Hasseltse parket in een krant van De Persgroep.

"We hebben stalen genomen van 'Flaraxin', een vermeend geneesmiddel tegen kanker. De producten zijn nu in het labo voor een grondige analyse. Daarvan zijn de resultaten nog niet bekend."

Naast de inbeslagname van tientallen dosissen 'Flaraxin' blokkeerde het parket ook verschillende bankrekening van de NCF. Maar bij de NFC zelf zegt men dat de organisatie geen kankerpatiënten wil oplichten.

Farmaceutische en medische industrie

"We worden erg gedwarsboomd door de officiële kanalen. Volgens ons is 'Flaraxin' een product dat twintig keer minder kost dan traditionele behandelingen en veel succesvoller is. Er moet nog meer onderzoek naar worden verricht, maar dan moet de overheid zijn verantwoordelijkheid nemen", reageert Erik Verbeek van het NCF in de krant.

"De farmaceutische en medische industrie staan hiervoor niet te springen want dan zijn ze meteen hun bron van inkomsten kwijt. De eerste resultaten van clandestiene proeven met het product zijn alvast zeer hoopgevend. Waarom zouden we de kankerpatiënten dan in de kou laten staan omdat er zich niemand wil achter scharen? Het gaat om een natuurproduct dat de zware metalen uit het lichaam zuivert."

Verbeek wil de in beslag genomen producten zo snel mogelijk terug: "Er staan mensenlevens op het spel. Ze denken dat we hier munt uit willen slaan, maar dat is niet zo. We werken met donaties en wie weinig geld heeft, hoeft amper wat te betalen voor een kuur".

http://www.hbvl.be/limburg/hasselt/no-cancer-foundation-verdacht-van-oplichting-met-geneesmiddelen.aspx

Posted by: Yves | 04/30/2012

Ik ken mensen die met een degelijke (klassieke) anti-kankerbehandeling hun kanker hebben overleefd terwijl het hebben van kanker voordien een doodsvonnis betekende.

Maar anderzijds zijn er natuurlijk al die kankerverwekkende stoffen (waaronder ook het gebruik van uranium) waartegen niets wordt gedaan omdat het te winstgevend is en omdat belangrijke politici omgekocht worden.

Posted by: Yves | 04/30/2012

The comments are closed.