02/02/2010

Le mur souterrain construit par l'état Egyptien

banksy-westbank-wall-balloon-girlContre le mur souterrain construit par l'état Egyptien - Protest: http://www.facebook.com/WhiteHouse

January 5 2010
-----

Vroeg of laat gaat de situatie in Egypte ook ontploffen. Dat kan zelfs het kleinste kind zien. Niemand, buiten de Verenigde Staten en haar militaire bondgenoten zoals de Nederlandse regering, vindt de toestand in Egypte en de maatregelen die daar worden genomen om het Palestijnse volk van de buitenwereld af te sluiten en te vernietigen, aanvaardbaar.

January 6  2010

-----
vroeg of laat zal het overal ontploffen, het kan ook niet anders, zo'n situaties kunnen niet blijven doorgaan, te is te, en dat geldt zowel voor Egypte, als veel dichter bij huis, waar mensen van hun rechten ontnomen worden, getergd en gestraft worden, en dit allemaal met de toelating, zelfs medewerking van de minister.
Zo'n mensen worden vroeg of laat toch de dupe van hun wanbeleid. Men is dan verwonderd te zien of te lezen dat de heer X en Y een kogel door de kop hebben gekregen...

January 6 2010
_____

Deze situatie waarbij mensen hun meeste elementaire rechten worden ontnomen, kan inderdaad niet blijven duren. 
Zopas Marcel Vervloesem van onze vereniging, die met zijn kanker, suikerziekte, hartziekte, nierproblemen enzoverder al 1,5 jaar lang in de gevangenis is opgesloten, aan de lijn gehad.
Men is hem langzaam aan het vermoorden.
Zijn suikerspiegel is al wekenlang niet meer onder controle te krijgen en enkele dagen geleden was hij bijna in coma. Dat komt omdat men hem voor zijn protest tegen het afsluiten van zijn dossier door de psycho-sociale dienst van de gevangenis van Turnhout, gedurende 7 dagen lang in een onverluchte isoleercel had opgesloten (wat zijn totaal aan isoleercel-dagen op 50 bracht).
Men heeft zijn insuline reeds geruime tijd verdubbeld (s'morgens, 's middags, 's avonds 3 x 35 en later op de avond nog eens 50). Zijn suikerspiegel stond vandaag weer op 70. Na de uitdrogingsverschijnselen waarvoor hij een week geleden naar het hospitaal moest gaan, heeft hij nu weer een ernstige vochtopstapeling in zijn benen.

January 6 2010
_____

 

16:27 Posted by Universal in Actualité | Permalink | Comments (0) | Tags: mur souterrain, l etat egyptien |  Facebook |

The comments are closed.